0033 - 565 24 50 84       info@vakantieinzuidfrankrijk.nl

Rèsidence Château Cazalères 

Het vakantiepark Résidence Château Cazalères ligt in het departement Ariège, vlak buiten de kleine plaats Daumazan sur Arize. Op het 13 hectare grote landgoed staan 138 vrijstaande vakantievilla's én uiteraard het Chateau Cazaleres. De woningen zijn allemaal in privé bezit en verschillen dus van inrichting.
In en rond het chateau zijn vele faciliteiten aanwezig, zoals maar liefst drie zwembaden waarvan één royaal peuterbad,  twee hardcourt tennisbanen, volleybalveld, midget-golf, tafeltennistafels, speeltuintje, jeu de boules banen en trampoline.
In het château is een disco voor de jeugd in de kelders, een fitness ruimte, sauna, biljart, grootbeeld TV, bibliotheek en een à la carte restaurant. De zwembaden zijn direct na het hoogseizoen (7 juli t/m 2 sept.) al weer heerlijk rustig, terwijl er nog genoeg georganiseerd wordt!  Dan worden er ook tal van activiteiten georganiseerd voor de kinderen (4 t/m 11 jaar) en de jeugd (12 t/m 18 jaar). Drankjes, ijs, heerlijke broodjes en snacks haalt u bij de buitenbar. 

Iedere dag komt de verse bakker op het terrein en iedere week een afhaalpizzabus en is er een kleine markt met locale producten. Wekelijks worden er in samenwerking met het restaurant gezellige bbq's gehouden en zijn er diverse thema-avonden.

Het parkmanagement doet zijn uiterste best om het iedereen helemaal naar de zin te maken en vrijwel iedereen spreekt goed nederlands én frans. Wel zo gemakkelijk... 

Diverse websites beoordelen dit vakantiepark met een dikke 8 en er zijn dus erg veel terugkerende gasten.
Voor al uw vragen over de faciliteiten, de omgeving, winkels e.d. kunt u dagelijks (in de zomermaanden) terecht bij de receptie. Buiten het hoogseizoen zijn er natuurlijk altijd parkmedewerkers aanwezig die zorgdragen voor het beheer en onderhoud van de woningen en gebouwen, ook zij helpen u graag.  Maar u kunt ons natuurlijk ook altijd raadplegen!

Wilt u nog  meer weten over dit vakantiepark, klik dan hier . U komt dan direct op de website van het vakantiepark terecht.