0033 - 565 24 50 84       info@vakantieinzuidfrankrijk.nl


Villa 72, Le Papillon 

De vakantiewoning Château Cazalères #72 ligt op één van de mooiste plekken van het park, helemaal aan de buitenkant gelegen met een geweldig uitzicht over de velden, heuvels en dalen van de Ariège. In de verte ziet men de Pyreneeën liggen. Op het achterterras en in de tuin geniet u van volledige privacy. In een paar minuten lopen bent u bij de receptie, het château en alle faciliteiten, maar wél met het voordeel van een heerlijke rustige ligging! Telkens terugkerende huurders weten precies wat een heerlijke plek dit is!

De indeling van de woning: Op één slaapkamer na bevinden alle ruimtes zich op de beneden verdieping. De woonkamer met open keuken, de badkamer, het toilet en twee slaapkamers. Via een trap komt men op de verdieping, waar een derde slaapkamer is. Via een grote schuifpui in de kamer komt u in de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een plasma tv en dvd speler. Een groot aantal nederlandse zenders zijn te ontvangen: ned.1, 2, 3, rtl 4 en 5, sbs6, alsmede een aantal franse zenders voor onze franstalige huurders. Tevens is een kabelkrant/ infokanaal te bekijken met tips/openingstijden/restaurant menu's voor de huurders op het park. Deze woning heeft een eigen telefoonaansluiting plus een wifi-accesspoint in de woonkamer (u krijgt de toegangscode via de receptie, gratis) zodat u perfect draadloos in huis of vanuit de tuin kunt e-mailen en internetten.
De keuken is voorzien van 4 pits gasfornuis, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, diverse koffiezetmachines en een volledige uitrusting voor 6 personen: potten, pannen, servies, etc. Daarnaast staat er in de berging een wasmachine die door onze gasten gebruikt mag worden.
In de tuin staan 6 tuinstoelen, er zijn ruim voldoende kussens en uiteraard een parasol.